blog

Персонална нисковъглехидратна диета

В уникалната платформа на Fitnesbg.com за Вас ще бъде изработена персонална диетична програма, съобразена с най-съвременните тенденции в диетологията. Без да се ограничавате съществено в обемите Ви на хранене, за кратко време ще постигнете зашеметяващи резултати за намаляване на теглото Ви и подобряване на цялостната Ви визия.
Нисковъглехидартната диета не означава просто намаляване на обема на храната и акцент върху консумацията на плодове и зеленчуци, както повечето диети. В тази диета се цели да запазите, до колкото е възможно, Вашия ежедневен хранителен обем, като се подбират храни с нисковъглехидартно съдържание. Тоест, Вие не намалявате храната си, а само я заменяте. Въглехидартите са субстанция, която възпрепятства огранизма да разгражда мазнините в тялото, а намаляването на въглехидратите означава, че тялото Ви ще започне да премахва нежеланите тлъстини с минимални усилия и ограничаване от Ваша страна. Страхотно, нали?
В рамките на закупената от Вас услуга ще получите:
- Хранителна програма, изработена специално за Вас и според Вашите предпочитания и физиологични особености.
- Вие сами задавате изискванията към своята диетична програма, като премахвате ястията и напитките, които не желаете да консумирате.
- Диетичният Ви план ще бъде изготвен при съобразяване на Вашите предпочитания и при установяване на подходящите за Вас храни за намаляване на въглехидратите, съобразно Вашия пол, възраст, тегло и физическата Ви активност, и съобразно подходящия за Вас дневен брой калории.
- Получавате също така професионално дигитално оформление на Вашата диетична програма.
- Самостоятелен интернет профил в платформата на Fitnesbg.com, в който може да влизате по всяко време и от всяко място, за да използвате своята диетична програма.
- Мобилно съвместима версия на Вашата програма, която я прави удобна за влизане, преглеждане и използване чрез смартфон или таблет.
- Опция Виртуален инструктор, с която получавате напътствия и подробна информация за хранителните аспекти на основните ястия от Вашата диета (брой калории, мазнини, въглехидрати, протеини и др.), а освен това Ви гарантира приятно изживяване и добро настроение при използването на програмата Ви.
- Опцията „Замени“. С тази опция Ви се осигурява функционалност да заменяте определените Ви храни с други, аналогични такива, които са подходящи за включване в програмата Ви (ако замяната е възможна). Това е страхотна възможност да промените ястията и храните, които в момента не можете да си набавите или просто не се чувствате в настроение за тях.
Диетичният Ви план ще бъде компилиран на седмична и дневна, с посочване на необходимите храни и порции за всяко отделно хранене през деня.
Продължителността на програмата е един месец, но няма пречка да я използвате и за повече време на базата на осигурения Ви профил в платформата на Fitnesbg.com.