blog

Индивидуален фитнес режим за повишаване на мускулната маса

В уникалната платформа на Fitnesbg.com за Вас ще бъде изработен индивидуален фитнес режим, с който за кратко време ще постигнете зашеметяващи резултати за повишаване на мускулната маса, за стягане на мускулатурата и за подобряване на визията на цялото Ви тяло.
В рамките на закупената от Вас услуга ще получите:
- Специално създадена за Вас професионална изготвена диетична и фитнес програма, с която ще успеете да постигнете зашеметяващи резултати за повишаване на мускулната маса, а така също и съществено подобряване на общата Ви визия и здравен тонус;
- Хранителна програма, изработена специално за Вас и според Вашите предпочитания и физиологични особености, като едновременно с това ще бъдат подбрани подходящите храни за натрупването на мускулната маса. Диетичният Ви план ще бъде изготвен при съобразяване на вашия пол, възраст, тегло и физическата Ви активност, и съобразно подходящия за Вас дневен брой калории.
- Фитнес програма с упражнения - отново изработена специално за Вас и според Вашите нужди и физиологични особености. Тя ще съдържа необходимите упражнения, насочени за развитие на мускулната маса и то - в избраните от Вас части от тялото Ви.
- Вие сами задавате изисквания към своята персонална фитнес програма според: • Вашия пол; • Вашето фитнес ниво и предишен опит (начинаещ, средно ниво или напреднал); • Условията, при които желаете да тренирате - у дома или във фитнес зала. • Броя на тренировките, които възнамерявате да правите седмично.
- Вашата фитнес програма ще бъде създадена според всички описани аспекти. Ще бъдат специално подбрани подходящите упражнения за вас и ще бъдат разпределени за различните дни от седмицата, съобразно вашите изисквания и възможности. Упражненията ще бъдат компилирани на седмична и дневна база, със съответния брой серии и повторения.
- Получавате също така професионално дигитално оформление на Вашата фитнес програма.
- Самостоятелен интернет профил в платформата на Fitnesbg.com, в който може да влизате по всяко време и от всяко място, за да използвате своята фитнес програма.
- Мобилно съвместима версия на Вашата програма, която я прави удобна за влизане, преглеждане и използване чрез смартфон или таблет.
- Опция Виртуален инструктор, с която получавате напътствия за всяко едно от упражненията от Вашата програма, както и подробна информация за хранителните аспекти на основните ястия от Вашата диета (брой калории, мазнини, въглехидрати, протеини и др.), а освен това Ви гарантира приятно изживяване и добро настроение при използването на програмата Ви.
- Опцията „Замени“. С тази опция Ви се осигурява функционалност да заменяте определените Ви упражнения и храни с други, аналогични такива, които са подходящи за включване в програмата Ви (ако замяната е възможна). Това е страхотна възможност да промените упражненията, за които нямате възможност да осъществявате, или да промените ястията и храните, които в момента не можете да си набавите или просто не се чувствате в настроение за тях.
Упражненията ще бъдат компилирани на седмична и дневна база, със съответния брой серии и повторения. Всяко упражнение ще ви бъде представено нагледно с обяснителни снимки на модели, изпълняващи упражненията, и с ясно текстово обяснение, как да изпълнявате упражнението по-най правилния начин. Към всяко упражнение получавате и обяснителна информация за тренираните мускулатури.
Диетичният Ви план също ще бъде компилиран на седмична и дневна, с посочване на необходимите храни и порции за всяко отделно хранене през деня.
Продължителността на програмата е един месец, но няма пречка да я използвате и за повече време на базата на осигурения Ви профил в платформата на Fitnesbg.com.