blog

Индивидуална beauty програма по избор

В уникалната платформа на Fitnesbg.com за Вас ще бъде изработен индивидуален фитнес режим, с който за кратко време ще постигнете зашеметяващи резултати за подобряване на цялостната Ви визия и мускулатурата на тялото Ви. Независимо, дали имате предишен опит във фитнеса и диетите, или сте просто ентусиасти в тази област, Вие можете да оформите тялото си, като влезете във завидна форма, да подчертаете желаните от Вас мускули, да свалите теглото на ненужните места, или да повишите мускулната маса там, където желаете.
В рамките на закупената от Вас услуга ще получите:
- Специално създадена за Вас професионална изготвена диетична и фитнес програма, с която ще успеете да постигнете зашеметяващи резултати за оформяне на тялото Ви според Вашите цели, намаляване на Вашето тегло, стягане на мускулатурата и съществено подобряване на общата Ви визия и здравен тонус;
- Хранителна програма, изработена специално за Вас и според Вашите предпочитания и физиологични особености.
- Вие сами задавате изискванията към своята диетична програма, като премахвате ястията и напитките, които не желаете да консумирате.
- Диетичният Ви план ще бъде изготвен при съобразяване на Вашите предпочитания и при установяване на подходящите за Вас храни и напитки съобразно Вашия пол, възраст, тегло и физическата Ви активност, и съобразно подходящия за Вас дневен брой калории.
- Фитнес програма - отново, изработена специално за Вас и според Вашите нужди и физиологични особености. Тя ще съдържа необходимите упражнения, които трябва да правите, за да постигнете страхотни фитнес резултати.
- Вие сами задавате изисквания към своята персонална фитнес програма според: • Вашия пол; • Вашето фитнес ниво и предишен опит (начинаещ, средно ниво или напреднал); • Условията, при които желаете да тренирате - у дома или във фитнес зала. • Цел на програмата - сваляне на тегло и стягане на мускулатурата или повишаване на мускулната маса; • Мускулни групи, които желаете да развивате (избирате три мускулни групи измежду коремни мускули, ръце, гърди, гръб, рамене, крака, задни части или бедра); • Броя на тренировките, които възнамерявате да правите седмично.
- Вашата фитнес програма ще бъде създадена според всички описани аспекти. Ще бъдат специално подбрани подходящите упражнения за вас и ще бъдат разпределени за различните дни от седмицата, съобразно вашите изисквания и възможности. Упражненията ще бъдат компилирани на седмична и дневна база, със съответния брой серии и повторения.
- Професионално дигитално оформление на Вашата фитнес програма.
- Самостоятелен интернет профил в платформата на Fitnesbg.com, в който може да влизате по всяко време и от всяко място, за да използвате своята фитнес програма.
- Мобилно съвместима версия на Вашата програма, която я прави удобна за влизане, преглеждане и използване чрез смартфон или таблет.
- Опция Виртуален инструктор, с която получавате напътствия за всяко едно от упражненията от Вашата програма, както и подробна информация за хранителните аспекти на основните ястия от Вашата диета (брой калории, мазнини, въглехидрати, протеини и др.), а освен това Ви гарантира приятно изживяване и добро настроение при използването на програмата Ви.
- Опцията „Замени“. С тази опция Ви се осигурява функционалност да заменяте определените Ви упражнения и храни с други, аналогични такива, които са подходящи за включване в програмата Ви (ако замяната е възможна). Това е страхотна възможност да промените упражненията, за които нямате възможност да осъществявате, или да промените ястията и храните, които в момента не можете да си набавите или просто не се чувствате в настроение за тях.
Упражненията ще бъдат компилирани на седмична и дневна база, със съответния брой серии и повторения. Всяко упражнение ще ви бъде представено нагледно с обяснителни снимки на модели, изпълняващи упражненията, и с ясно текстово обяснение, как да изпълнявате упражнението по-най правилния начин. Към всяко упражнение получавате и обяснителна информация за тренираните мускулатури.
Диетичният Ви план също ще бъде компилиран на седмична и дневна, с посочване на необходимите храни и порции за всяко отделно хранене през деня.
Продължителността на програмата е един месец, но няма пречка да я използвате и за повече време на базата на осигурения Ви профил в платформата на Fitnesbg.com.