blog

Индивидуална диета

В уникалната платформа на Fitnesbg.com за Вас ще бъде изработена индивидуална диетична програма според Вашите предпочитания и физиологични особености, с която за кратко време ще постигнете зашеметяващи резултати за намаляване на теглото Ви и подобряване на цялостната Ви визия.
С този план може да постигнете толкова много!... Диетите са чудесно нещо, но дали диетите, на които попадате, наистина са съобразени с Вашите физилогичени особености. С Вашата възраст, тегло, дневените необходими калории? Съобразени ли са с предпочитаната от Вас храна? Ами ако имате възможност, да свалите килограми без да се отказвате от храната, без която не можете? Не е ли точно това ключа към успешната диета? Нима не е точно това, което ни пречи да спазваме диета - необходимостта да не консумираме храната, която обичаме? Точно това е, което ще получите с този индивдуален диетичен план - хранителен режим, който е напълно съобразен с Вашите предпочитания и физиологични особености.
Ще анализраме Вашите физиологични данни и ще установим, колко Ви са необходимтие калории, с които можете да свалите постепенно килограми, но едновременно с това и да се чувствате нормално и неотпаднало. Ще направим това и като съобразим Вашите хранителни предпочитания и ще Ви посочим, колко от любимата си храна можете да консумирате дневено.

В рамките на закупената от Вас услуга ще получите:
- Хранителна програма, изработена специално за Вас и според Вашите предпочитания и физиологични особености.
- Вие сами задавате изискванията към своята диетична програма, като премахвате ястията и напитките, които не желаете да консумирате.
- Диетичният Ви план ще бъде изготвен при съобразяване на Вашите предпочитания и при установяване на подходящите за Вас храни и напитки съобразно Вашия пол, възраст, тегло и физическата Ви активност, и съобразно подходящия за Вас дневен брой калории.
- Получавате също така професионално дигитално оформление на Вашата диетична програма.
- Самостоятелен интернет профил в платформата на Fitnesbg.com, в който може да влизате по всяко време и от всяко място, за да използвате своята диетична програма.
- Мобилно съвместима версия на Вашата програма, която я прави удобна за влизане, преглеждане и използване чрез смартфон или таблет.
- Опция Виртуален инструктор, с която получавате напътствия и подробна информация за хранителните аспекти на основните ястия от Вашата диета (брой калории, мазнини, въглехидрати, протеини и др.), а освен това Ви гарантира приятно изживяване и добро настроение при използването на програмата Ви.
- Опцията „Замени“. С тази опция Ви се осигурява функционалност да заменяте определените Ви храни с други, аналогични такива, които са подходящи за включване в програмата Ви (ако замяната е възможна). Това е страхотна възможност да промените ястията и храните, които в момента не можете да си набавите или просто не се чувствате в настроение за тях. Диетичният Ви план ще бъде компилиран на седмична и дневна, с посочване на необходимите храни и порции за всяко отделно хранене през деня.
Продължителността на програмата е един месец, но няма пречка да я използвате и за повече време на базата на осигурения Ви профил в платформата на Fitnesbg.com.